Afitos Hotel Evripidis 1*

Hotel Evripidis 1* je jedan od najtraženijih objekata na destinaciji Afitos. Nalazi se između Afitosa i Kalitee na Halkidikiju. Hotel ima direktan izlaz na plažu i pogled na Toronski zaliv. Plaža je peščana i od objekta je udaljena samo 50 m. Gostima su na raspolaganju bazen i dečiji bazen. Poseduje i 2 bara kao i dečje igralište za najmlađe goste. Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV/SAT, frižider i balkon. Pored recepcije gosti mogu da uživaju u doručku i domaćim obrocima koji se pripremaju svakodnevno. Hotel Evropidis je idealan za ekonomičan odmor. Udaljen je 800 m od centra i 95 km od aerodroma. Od autobuske stanice je udaljen 200 m.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, TV/SAT, frižider.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, WiFi, parking, igralište, bar, bazen, bar pored bazena, usluge rent-a-cara.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://hotel-evripidis.gr/  

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.