Agia Anna Hotel Thalatta SeaSide 4*

Hotel Thalatta SeaSide 4* je udaljen 3 minuta od prelepe peščane plaže. Udaljen je 50 m od plaže Agia Anna na Eviji. U svojoj ponudi ima SPA centar, bar pored bazena i sobe sa balkonima i garniturom za sedenje koji gledaju na Egejsko more. Besplatan bežični internet je dostupan  u celom objektu. Sobe u hoyelu Thallata SeaSide su veoma elegantno uređene i prostrane, u svetlim bojama i imaju minimalistički nameštaj. Sadrže klima uređaj i TV/SAT. Neke sobe imaju i prostor za sedenje sa sofom. Doručak se služi na bazi švedskog stola i služi se svakog dana pored bazena. Restoran Asado priprema mediteranska jela, a u baru pored bazena gosti se mogu osvežiti uz koktele ili kafu. Hotel Thallata SeaSide obuhvata i opremljeni SPA centar sa raznim tretmanima poput aromaterapije. Ima frizeerski salon i dobro opremljenu teretanu koja radi tokom celog dana. Najmlađim gostima je na raspolaganju igralište. Pored plaže Agia Anna nalaze se brojne prodavnice, taverne, kafići i restorani. Hotel Thallata SeaSide je udaljuen 80 km od centra, 160 km od aerodroma, a prva autobuska stanica na 8 km. Živopisna Istija je udaljena 37 km. U okviru objekta nalazi se i parking koji je na raspolaganju gostima  i bespalatan je.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, WiFi, TV/SAT, mini bar, frižider, sef, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži parking, restoran, krevetac za bebe (na upit), igralište, bazen, bar pored bazena, frizera, SPA centar, teretanu.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.thalattahotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.