Aja Paraskevi Hotel Loutra Beach 3*

Hotel Loutra Beach 3* je smešten na samo 50 m od prelepe peščane i uređene plaže u Lutri  i 300 m od termalnih izvora. Na raspolaganju su i tursko kupatilo i sauna. Sve sobe poseduju TV/SAT, telefon, kupatilo. Pojedine sobe imaju i namešten balkon sa pogledom na more. U hotelskom restoranu se služe raznovrsna tradicionalna jela. Gostima su na raspolaganju i pića u baru. Besplatan bežični internet je dostupan samo u zajedničkim prostorijama, a korišćenje bežičnog interneta u sobama je dostupno na zahtev i uz doplatu. Radno vreme recepcije hotela Loutra Beach je od 08:00h pa do ponoći. Centar Soluna je udaljen 105 km. Za goste je obezbeđen i besplatan privatni parking.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, TV/SAT, frižider, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, lobi.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: www.hotel-akti.gr.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.