Amarintos Hotel Stefania Beach 3*

Hotel Stefania Beach 3* se nalazi u mestu Amarintos na ostrvu Evija. Udaljen je 500 m od prelepe, lepo uređene peščane plaže i 600 m od luke Amarintos. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Poseduje bazen i pogled na more. U hotelu postoji i restoran u kome gosti mogu uživati u najražličitijim ukusnim obrocima. Sve sobe su lepo uređene i sadrže TV/SAT. Recepcija radi 24 h dnevno. Za goste koji vole da se bave sportom na raspolaganju su i teniski tereni. Hotel Stefania beach je udaljen  800 m od centra i 125 km od aerodroma, a prva autobuska stanica je na 300 m. U okviru objekta postoji i parking koji je besplatan za goste hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV/SAT, frižider, fen za kosu.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bazen, restoran, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://hotelstefania.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.