Antalija Hotel Delphin Imperial Resort 5*

Hotel Delphin Imperial Resort 5* je poznat po svom bogatom sadržaju, odličnim Spa tretmanima, prelepoj plaži i blizini Antalije. Hotel zauzima prostor od 54.000m2, izgrađen je 2011. godine i ima ukupno 650 soba. Za osobe sa posebnim potrebama prilagođeno je 8 soba. Hotel ima glavni restoran, 8 a la carte restorana („Tequila“, „Zuma“, „Helen“, „Mia Mensa“, „Museum“, „Da Vinci“, „Lalezar“ i „Pescador“) i nekoliko barova („Snack“, „Tulip Lobby bar“, „Pool bar“, „Camelot Bar“ i „GQ Puro Bar“), kao i diskoteku. Za decu su tu mini klub, animacije, dečiji bazen, bioskop, igralište, luna park, mini disko. Raznovrsna jela na bazi švedskog stola služe se za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu. Restoran Fusion nudi jedinstvene ukuse internacionalne kuhinje, dok u vinima visokog kvaliteta možete uživati u restoranu DaVinci.

U hotelu možete koristiti dobro opremljen fitnes centar, a nakon vežbanja možete se opustiti u sauni. Tursko kupatilo i masaže takođe su dostupni u spa centru.

Centar Antalije udaljen je 15 km od hotela Delphin Imperial Lara. Aerodrom Antalija nalazi se na 20 minuta vožnje. Samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćni obrok u „Camelot Bar“-u. U konceptu su i užine, turske palačinke, topli napici, kolači i keks, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od sveže ceđenog voća. Superior soba (oko 35m²): sef, bračni i standardni ležaj, satelitska  LCD TV sa muzičkim kanalima, laminat, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom, sokovima i pivom), fen, centralna klima, set za kafu i čaj, Wi-Fi internet. Hotel poseduje otvoreni bazen, relaks bazen, zatvoreni bazen, aqua bazen samo za goste u aqua sobama, bazen sa toboganima, dnevne i večernje animacije i programi, bioskop, odbojka na plaži, fitness centar, aerobik, pikado, kanu, teniski teren, teniska oprema uz depozit, osvetljenje teniskih terena, pedalina, diskoteka, gimnastika u vodi, step, stoni tenis,TV soba, sef na recepciji.

Program putovanja:

1.dan: Beograd – Istanbul – Antalija

Sastanak putnika u Beogradu, na aerodromu „Nikola Tesla“, dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje  na aerodromu u Istanbul. Let za Antaliju. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.– 7.,9. 10.i 14.dan Antalija, Belek, Kemer

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

8., 10.,11.i 15. dan Antalija – Istanbul – Beograd

Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta). Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Istanbul. Sletanje u Istanbulu. Let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

Program uključuje:

 • Avio prevoz redovnom linijom na relaciji Beograd-Istanbul-Antalija-Istanbul-Beograd, avio kompanijom Turkish Airlines
 • Transfer aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija (minimum 2 odrasle osobe), u slučaju jedne odrasle osobe transfer se doplaćuje 60€
 • 7, 9, 10, i 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
 • Troškove organizacije putovanja

Program ne uključuje:

 • Avio takse trenutno oko 160€. Sve takse i troškovi izdavanja avio karte se plaćaju u agenciji uz aranžman(plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.
 • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
 • Deca do 2 godine plaćaju 59€, nemaju mesto u avionu, ni sopstveni ležaj u hotelu
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Individualne troškove
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za Božićnu i Novogodišnju večeru.

NAPOMENA:

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monix.D.o.o.

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.