Apartmani Monix Centar Nova Godina

Apartmani Monix centar, nalaze se u strogom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini tržnog centra, pijace, jezera, preko puta autobuske stanice. Apartmani se sastoje od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom, odvojenom spavaćom sobom,  kupatilom sa hidromasažnom tuš kabinom i terasom.

Spavaće sobe su opremljene francuskim ležajem, a dnevne sobe trosedom standardnih dimenzija i foteljom. Apartmani raspolažu nezavisnim etažnim grejanjem, LCD televizorom u dnevnom boravku, kablovskom televizijom, besplatnim wireless internetom, kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijskim stolom, frižiderom, šporetom sa ravnom pločom i mikrotalasnom pećnicom. Postoji mogućnost korišćenja krevetca za bebe.

Svi apartmani su smeštajnog kapaciteta od 2 do 6 osoba.

 1. DOPLATE:
 • Boravišna taksa iznosi 120 din. Dnevno po osobi, deca od 7-15 godina ostvaruju popust 50% od cene, dok deca mlađa od 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
 • Doplata za polupansion (doručak i večera) u restoranu domaće kuhinje Monix Club iznosi 1.125,00 Rsd po osobi.
 • Korišćenje sefa na recepciji 375,00 Rsd.
 • Doplata za garažno mesto iznosi 1.250,00 Rsd dnevno, na upit prilikom rezervacije.
 1. PLAĆANJE:
 • Gotovinski, 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana.
 •  Odloženo čekovima građana, 30% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2019. godine bez uvećanja na ostatak duga. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.
 • Odloženo, administrativnom zabranom shodno Ugovoru sa Privrednim društvom i PIO fondom, akontacija 30% prilikom rezervacije, ostatak do 20.12.2019. godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, bez uvećanja na ostatak duga.

3. OPŠTE INFORMACIJE

 • Prijava i odjava gostiju je na recepciji u turističkoj agenciji na Zlatiboru, ulica Miladina Pećinara 74 svakim danom od 08:00-20:00 h.
 • Apartmani se koriste prvog dana od 14:00 h, a napuštaju se poslednjeg dana do 10:00 h.

Mole se putnici da se pre zaključenja Ugovora o putovanju upoznaju sa Opštim uslovima putovanja turističke agencije Monix d.o.o. Beograd, licenca OTP br.60/2013.

Pogledajte kompletnu ponudu apartamana na Zlatiboru: http://monix.rs/apartmanski-smestaj-zlatibor/

Cenovnik za novogodišnji paket 2019. – 4 noćenja:

Leave a Reply

Your email address will not be published.