Apartmani Monix Jasmin

Još samo jedan slobodan stan

 

 

 

 

Apartmani Monix Jasmin su apartmani koji pripadaju luksuznom Apartmanskom komplesku Monix. Smešteni su na Zlatiboru, na rubu naselja Obudojevica. Apartmani Monix Jasmin udaljeni su 300 m od ski lifta i 500 m od autobuske stanice. Nalaze se na savršenoj lokaciji van gužve i gradske vreve.

Zgrada je podeljena u dve lamele sa po 15 sapartmana smeštenih u suterenu, prizemlju, prvom i drugom spratu i potkrovlju. Površina apartmana kreće se od 35 do 37m, dok su apartmani u suterenu površine 76m2 . Svaki apartman u Monix Jasmin apartmanima poseduje dnevni boravak sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Za svaki apartman obezbeđeno je parking mesto. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji vlasnici apartmana mogu uživati u izuzetnom pogledu na ski stazu i početnu stanicu gold gondole, kao i na najpoznatije vrhove Zlatibora – Čigotu i Tornik.

Kompleks je izgrađen u skladu sa propisima iz oblasti energetske efikasnosti, a za samu izgradnju koriste se najkvalitetniji i prvoklasni materijali, aluminijumska stolarija, hrastov parket u sobama i dnevnom boravku, kao i španske keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i na terasi.

Svi apartmani u zgradi Monix Jasmin su opremljeni sigurnosnim vratima, kamerama sa video nadzorom, interfonom i WIFI-om sa kablovskom televizijom.

U sklopu ovog modernog naselja nalazi se privatan parking i raznovrsni sadržaji kao što su sportski tereni za tenis, košarku, odbojku, otvoreni bazen i igralište predviđeno za najmlađe.

U neposrednoj blizini, na samo nekoliko metara, nalazi se restoran Monix Club, gde se iz prelepe bašte pruža jedinstven pogled na Apartmanski kompleks Monix i sjajnu prirodu.

Iskoristite povoljnosti za kupovinu u izgradnji! Posetite nas u našim poslovnicama u Beogradu na adresi Durmitorska 6-8, kontakt telefon 011/404-77-11, email: office@monix.rs ili na Zlatiboru u ulici Miladina Pećinara 74, kontakt telefon: 031/845-500, email: zlatibor@monix.rs, web: http://visit-zlatibor.com/

 

Pogledajte kompletnu ponudu na: Nekretnine Zlatibor stanovi
Nekretnine Zlatibor – Apartmani Monix Jorgovan
Nekretnine Zlatibor – Apartmani Monix Magnolija

Opis:

Stan 01 pripada luksuznom komplesku Monix. Udaljen je 500 m od centra i 300 m od ski staze. Stan je veličine 73 m². Veoma je prostran i svetao. Poseduje dnevni boravak sa trpezarijom, 2 sobe, opremljeno kupatilo sa tuš kabinom i 2 terase odakle se pruža fantastičan pogled na Čigotu i Tornik.

Prodaje se neopremljen i vlasnicima nudi razne mogućnosti za uređivanje po želji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.