Kusadasi Arora Hotel ****

Arora Hotel je izgradjen 2005. a renoviran 2012. godine. Nalazi se u Yavansu distriktu u Kušadasiju, 6 minuta od gradskog centra, 80 km od aerodroma u Izmiru, 18 km od Efesa, 30 km od kuće Device Marije, 30 metara od obale.

Raspolaže sa 137 soba, 125 standardnih, 1 suit apartman, 10 family soba, 1 soba za osobe sa invaliditetom. 113 soba ima pogled na more, 24 na kopno.

Svaka soba ima: TV, klima uređaj, mini bar, sef, tuš, direktan telefon, fen za kosu.

Hotel poseduje otvoren bazen za decu i odrasle, jedan bazen sa toboganom, i jedan zatvoreni bazen sa prostorijom za decu.

Od ostalih sadržaja postoji još hamam, sauna, fitnes klub, ping-pong, disko klub, animacije i živa muzika tokom dana kao i noćni program.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.arorahotel.com/.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.