Tripiti Alexandros Palace Hotel & Suits*****

Hotel Alexandros Palace se nalazi na oko 5 km od grada Ouranopolisa i oko 200 m od plaže od koje ga razdvaja ulica. Sa plažom je spojen podzemnim prolazom ispod puta. Hotelski kompleks se sastoji od više manjih objekata sa različitim smeštajnim jedinicama od kojih je većina sa pogledom na more.

Smeštaj: Hotel ima više različitih tipova soba i apartmana. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, klima uređaj, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, internet, mini bar ili frižider.

Dvokrevetne sobe su sa pogledom na baštu ili bazen, imaji oko 30m2 i mogu da smeste 2-3 osobe.

Junior suite je apartman koji je namenjen smeštaju 2-4 osobe. Sastoji se od jedne prostorije u kojoj je spavaći deo i deo za sedenje sa sofom i ima površinu oko 40m2.

Grand suite je apartman koji može da smesti 2-6 osoba. Sastoji se od dve spavaće sobe i dnevnog boravka.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, a-la-carte restoran, bar, bazen, bazen za decu, bar pored bazena, SPA centar sa jacuzzi-jem, saunom, zatvorenim bazenom, masaža, teretana, mini club, igralište za decu, stoni tenis, teren za tenis, odbojka na plaži, organiyovana animacija, sportovi na vodi, prodavnica nakita, mini market, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi www.alexandroshotel-halkidiki.com .

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.