Belek Club Asteria Belek 5*

Club Asteria Belek 5*  nalazi se u Beleku na samoj plaži, oko 10km od centra Beleka, oko 33km od aerodroma Antalija i oko 43km od centra Antalije. Hotel je otvoren 1994, a poslednji put renoviran 2014. godine. Smeštajni kapaciteti raspoređeni su u 20 dvospratnih i trospratnih vila. Ukupno ima 600 soba Tu su još i glavni restoran, 4 à la carte restorana (kineski, italijanski, turski i riblji), 7 barova, 2 diskoteke (otvorena i zatvorena). Hotel ima svoju 250m dugu peščanu plažu sa dokom. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Sve standardne sobe poseduju kupatilo sa tušem ili kadom, fen za kosu, sef, mini bar (svakodnevno se dopunjava vodom, sokovima i pivom), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, centralnu klimu, pločice na podu, terasu, balkon ili francuski balkon. Internet u sobi nije dostupan. Standardne sobe su veličine oko 24m2, a porodične (family) sobe imaju oko 46m2 i čine ih dve sobe odvojene vratima..

Program putovanja:

1.dan: Beograd – Istanbul – Antalija

Sastanak putnika u Beogradu, na aerodromu „Nikola Tesla“, dva (2) sata pre poletanja aviona. Sletanje  na aerodromu u Istanbul. Let za Antaliju. Transfer autobusom sa aerodroma do izabranog hotela. Smeštaj. Noćenje.

2.– 7.,9. 10.i 14.dan Antalija, Belek, Kemer

Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. Noćenje.

8., 10.,11.i 15. dan Antalija – Istanbul – Beograd

Doručak ili lanč paket (u slučaju ranijeg leta). Slobodno vreme do napuštanja soba (12 h) ili do dogovorenog polaska na transfer. Transfer do aerodroma. Let za Istanbul. Sletanje u Istanbulu. Let za Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

Program uključuje:

  • Avio prevoz redovnom linijom na relaciji Beograd-Istanbul-Antalija-Istanbul-Beograd, avio kompanijom Turkish Airlines
  • Transfer aerodrom Antalija-hotel-aerodrom Antalija (minimum 2 odrasle osobe), u slučaju jedne odrasle osobe transfer se doplaćuje 60€
  • 7, 9, 10, i 14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
  • Troškove organizacije putovanja

Program ne uključuje:

  • Avio takse
  • Dinarski deo aranžmana u iznosu od 3.000,00 dinara po osobi koji važi uz cenovnik (plaćaju odrasli i deca starija od 2 godine)
  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove
  • Ostale nepomenute usluge

NAPOMENA:

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Monix.D.o.o.

koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.

Više o kolačićima pročitajte u Uslovima korišćenja i politici privatnosti.