Corfu Holiday Palace 5*

Hotel Corfu Holiday Palace 5* smešten je u mestu Kanoni, 4 km južno od glavnog grada ostrva Krf. Jedini je luksuzni objekat na ostrvu koji ima direktan pogled na poznato Mišije ostrvo i manastir Svete Marije.

Hotel se nalazi u prijatnom ambijentu, okružen borovima, kiparisima i eukaliptusima i izlazi na prelepu privatnu plažu sa kristalnom i tirkiznom vodom.

Sadržaj : Hotel Corfu Holiday Palace 5* pored smeštajnog kapaciteta sadrži još i bazene sa morskom vodom, privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima, restoran, konferencijsku salu, spa centar, teniske terene i dečje igralište. Ceo kompleks je pokriven WiFi signalom, a postoji i mogućnost organizovanja taxi prevoza sa i do aerodroma u Krfu.

Smeštaj : Ovaj luksuzni hotel raspolaže sa 264 sobe. Sve sobe su kompletno opremljene i gostima omogućavaju potpuni odmor u luksuznom ambijentu. Hotel još poseduje i luksuznu vilu i bungalove.

Usluga : Usluga je na bazi polupansiona.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : corfuholidaypalace.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.