Edipsos Hotel Aktaion 3*

Hotel Aktaion 3* se nalazi u banji Edipsos na ostrvu Evia. Udaljen je na samo 10 m od plaže. Sobe su veoma lepo uređene i svaka ima WiFi, balkon sa garniturom za sedenje sa kog se pruža pogled na vrt ili na more, veoma moderno opremljeno kupatilo. Neke sobe imaju i deo za sedenje. Doručak se služi na balkonu ili u trpezariji hotela. U okviru hotela postoji i bar gde se gosti mogu osvežiti uz piće ili kafu, a uveče uživati uz živu muziku. Hotel sadrži i biblioteku sa mnoštvom knjiga, a za najmlađe goste na raspolaganju je i soba za igranje. Na 2 minuta od hotela nalazi se dosta restorana, kafića, taverni i prodavnica. Hotel Aktaion je udaljen 4 km od centra Edipsosa, 200 km od aerodroma, a prva autobuska stanica je na 20 m.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, kozmetiku, fen za kosu, TV/SAT, mini bar.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži lobi, biblioteku, restoran, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.