Edipsos Hotel Artemision 3*

Hotel Artemision 3* je jedan od boljih hotela na Eviji. Nalazi se u samom centru Edipsosa. Udaljen  je 50 m od prelepe plaže. Sobe imaju besplatan bežični internet i pogled na Eubejski zaliv. Imaju klima uređaj, TV/SAT, sef, frižider i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Sve su uređene u svetlo narandžastim tonovima i ukrašene su modernim umetničkim slikama. Gostima je na raspolaganju prostran salon za sedenje sa udobnim i mekanim sofama i foteljama kao i prostorija za doručak. Na lepo nameštenoj terasi gosti se mogu odmoriti, opustiti i osvežiti  uz piće ili kafu. Na 50 m od hotela nalaze se rimski sumporasti izvori u Edipsosu koji veoma blagotvorno deluju na fizičko i mentalno zdravlje. U neposrednoj blizini objekta nalazi se javni parking koji je besplatan. Hotel Artemision je udaljen 4 km od centra i 200 km od aerodroma. Veliki broj restorana, taverni, kafića i prodavnica nalazi se na 5 min od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, TV/SAT, balkon, frižider, sef.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hotelartemision.gr/  

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.