Edipsos Hotel Efstratios 2*

Hotel Efstratios 2* se nalazi u samom centru mesta Edipsos na ostrvu Evija. Udaljen je samo 50 m od prelepe, peščane plaže, sa kristalno čistim i azurnoplavim morem. Hotel ima besplatan bežični internet, a sobe su uređene u svetlim bojama i imaju klima uređaj i TV/SAT. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, kao i balkon sa garniturom za sedenje. Doručak je na bazi švedskog stola i služi se u trpezariji hotela, a gostima je na raspolaganju i posluga u sobi. Na 20 m od hotela nalaze se brojne taverne, kafići, restorani i prodavnice gde se gosti mogu snabdevati namirnicama. Hotel Efstratios se nalazi na 3 km od centra, 185 km od aerodroma, 120 m od luke Edipsos, a prva autobuska stanica je na 120 m od hotela. Predstavlja idealno mesto za miran i porodičan odmor.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, fen za kosu, WiFi, TV/SAT, frižider, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, lift, restoran, bar.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://efstratioshotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.