Edipsos Hotel Galaxy 2*

Hotel Galaxy 2* se nalazi u mestu Edipsos na ostrvu Evija. Udaljen je samo 50 m od plaže. Bespalatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama i u pojedinim sobama. Svaka soba ima klima uređaj i balkon sa garniturom za sedenje, kao i TV/SAT, frižider, sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. Hotel ima lift kojim se dolazi do soba. Doručak se služi svakog jutra, na bazi švedskog stola i svaki dan se menja meni. U baru u hotelu gosti se mogu opustiti i osvežiti uz raznovrsna pića, koktele i kafe. Čuveni lekoviti izvori su udaljeni samo 20 m od objekta, a kafići, restorani, taverne i prodavnice su na 10 m hoda. Hotel Galaxy se nalazi 17 km od centra i 210 km od aerodroma. Gosti mogu posetiti i Agio Nikolau koji se nalazi na oko 4 km od hotela, a poznat je po peskovitim plažama i brojnim ribljim restoranima.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, kozmetiku, fen za kosu, TV/SAT, frižider, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, bar, parking.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://edipsos-galaxy-hotel.blogspot.rs/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Comments (1)

  1. Reply zeljko

    koja je cena za osobu ili sobU?galaxy 2, prevoz?

Leave a Reply

Your email address will not be published.