Edipsos Hotel Ilion 2*

Hotel Ilion 2* je jedan od najlepših u Edipsosu. Udaljen je 500 m od plaže, odnosno na 10 minuta hoda. Nedavno je renoviran i svaka soba poseduje klima uređaj, TV/SAT, WiFi, frižider, telefon. Sobe su veoma elegantno uređene sa mermernim kupatilom i balkonom sa garniturom za sedenje. Doručak je kontinentalni i služi se na bazi švedskog stola. Glavna odlika ovog hotela su sopstveni Thermal Spa sadržaji , sa termalnom vodom, visoko terapijskim odlikama iz poznatih termalnih izvora. Gosti mogu da biraju između termalnog bazena i privatnih kupatila. Akva-masaža objekti su obezbeđeni, kao i privatne sobe za masažu. Program se izvršava uz nadzor i sugestije medicinskog osoblja koje je veoma dobro obučeno. Hotel Ilion je udaljen 4 km od centra, 200 km od aerodroma. U okviru objekta postoji i parking koji je besplatan za goste.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, WiFi, TV/SAT, frižider, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, restoran, bazen, SPA centar.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.ilionspahotel.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.