Edipsos Hotel Iris & Spa 2*

Hotel Iris & Spa 2* se nalazi u samom centru Edipsosa, na ostrvu Evija. Udaljen je 50 m od prelepe peščane plaže i isto toliko od termalnih izvora. Sobe su veoma elegantno uređene sa balkonom sa garniturom za sedenje i besplatanim bežičnim internetom. Prostrane su i uređene u neutralnim bojama i drvenim nameštajem sa TV/SAT, frižiderom i kupatilom sa fenom za kosu. Gostima je na raspolaganju i SPA centar sa hidromasažom, masažnim tretmanima i turskim kupatilom. U blizini hotela nalazi se veliki broj kafića, restorana, taverni i prodavnica gde se gosti mogu snabdevati namirnicama. Hotel Iris & Spa je udaljen 4 km od centra i 200 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, WiFi, TV/SAT, frižider.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, bar, SPA centar.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hoteliris.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.