Edipsos Hotel Istiaia 2*

Hotel Istiaia 2* je jedan od najtraženijih objekata na Edipsosu. Udaljen je samo 5 minuta šetnje od prelepe peščane i uređene plaže. Nudi pogled na zaliv Evoikos, besplatan bežični internet i hidromasažni bazen. Sve sobe imaju klima uređaj, nameštaj od tamnog drveta i popločan pod, TV/SAT i frižider. Doručak se služi svakog jutra u elegantnoj trpezariji sa stilskim nameštajem. U baru pored mora gosti se mogu osvežiti i opustiti uz sokove, koktele ili kafe. Luka Edipsos se nalazi na 3 minuta šetnje i isto toliko od termalnih izvora i prirodnih banja. Hotel Istiaia se nalazi na 4 km od centra i 200 km od aerodroma. Gosti mogu posetiti i selo Rovies koje se nalazi na 23 km od hotela i nudi veliki broj atrakcija.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, balkon, WiFi, TV/SAT, frižider.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži restoran, bar, sef (na recepciji), parking.

Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.istiaiahotel.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.