Elea Beach Hotel Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

Hotel Anthemus Sea se nalazi u malom zalivu, na plaži Elia. Udaljen je oko 7 km od Neos Marmarasa i oko 10 km od Nikitija. Ovaj luksuzni kompleks sastoji se od nekoliko zgrada i svojim gostima nudi uživanje i odmor vrhunskog kvaliteta kako zbog dobre lokacije, luksuznog smeštaja tako i zbog kvalitetne usluge.

Smeštaj: Hotel poseduje više različitih tipova soba. Sve sobe poseduju kupatilo sa tuš kadom ili kadom, fen za kosu, balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, internet, sef, aparat za čaj ili kafu, mini frižider.

Standardne dvokrevetne sobe imaju površinu oko 20-25m2 i namenjene su smeštaju 2 odrasle osobe. Većina njih ima pogled na baštu.

Superior sobe su nešto veće kvadrature oko 27-30m2, mogu biti sa pogledom na baštu, more ili bazen i namenjene su smeštaju 2-3 osobe.

Junior suite je apartman koji je namenjen uglavnom smeštaju porodica sa dvoje dece i može da primi 2-4 osobe. Sastoji se od jedne prostorije sa spavaćim delom i delom za sedenje ukupne površine oko 35-40m2 i može biti sa pogledom na more, bazen ili baštu.

Wellness suite je luksuzni apartman koji poseduje privatni bazen, kupatilo sa jacuzzi kadom direktni izlaz u baštu. Može se sastojati iz jedne prostorije u kojoj je spavaći deo i deo za sedenje sa sofom ili deo sa sofom može biti pregrađen kliznim vratima. Ukupna površina ovog apartmana je oko 50m2 i može da smesti 2-4 osobe, većina njih se nalazi u prizemlju i ima pogled na bazen ili more.

Deluxe suite je još jedan tip luksuznog apartmana koji je namenjen smeštaju 2-4 osobe. Sastoji se od dnevne i spavaće sobe sa ukupnom površinom oko 42-45m2 i može imati pogled na baštu, bazen ili more.

Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, bar, a-la-carte taverna, bar pored bazena i na plaži, tri bazena od kojih je jedan za decu koja su spojena u lagunu, SPA centar sa zatvorenim bazenom, saunom, jacuzzi-jem i raznim vrstama masaža, teretana, sala za fitness, igralište za decu, mini club, bilijar, odbojka na plaži, organizovana animacija, sala za konferencije, parking.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi www.anthemussea.gr/en.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.