Golden Beach Hotel Alexandra Golden Boutique 5*

Hotel Alexandra Golden Boutique 5* jedan je od najluksuznijih hotela na Tasosu i svojim gostima nudi kombinaciju jednostavnog i modernog. Nalazi se u naselju Skala Panagia, 2 km od mesta Skala Potamia, 13 km od luke Limenas, 30 km od luke Prino. Smešten je na Golden Beach-u, u jednoj od najlepših i najpoznatijih plaža  na ostrvu. Potpuno nov hotel sa modernom arhitekturom i vrhunskim komforom. Hotel Alexandra Golden Boutique preporučuje se uglavnom parovima koji žele da svoj odmor provedu u prijatnoj atmosferi i luksuznom smeštaju.

Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaj, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, balkon, TV / SAT.

Sadržaj hotela: Recepcija, centralni bar, bar pored bazena, restoran, wi- fi internet, teretana, perionica, ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži, spa centar, sauna, masaža, parno kupatilo, room servis, parking

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto- samoposluživanje)

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: https://alexandragoldenhotel.reserve-online.net/about

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.