Golden Beach

Tasos Golden beach

Skala Panagija je poznatija pod imenom Golden beach.

Golden beach je veliki zaliv, dug 3km, zapravo duga, peščana plaža, sa dugim plićakom, kaficima, restoranima, ležaljkama i suncobranima duž čitave plaže.

Skala Panagija je idealna za mirna, porodična letovanje, za letovanje sa decom, za parove željne pravog odmora, romantike i mira. U podnožju planine Ipsarion Skalom Panagijom uvek pirka nežni, prijatni povetarac koji odlično rashlađuje u vrele letnje dane. Sunce zalazi relativno rano iza planine, pa je tako boravak na plaži izuzetno prijatan do kasnih večernjih sati.

Skala Potamija ima romantične restorane i kafiće tik uz vodu ili na okolnim brdima odakle se pruža fantastičan pogled na ceo zaliv. Na samo 3 minuta vožnje nalazi se najlepše tradicionalno selo na ostrvu, Panagija poznato po kaldrmisanim uskim uličicama, odličnoj jagnjetini, izvorima hladne planinske vode, gustoj borovoj šumi i lepim pogledom na Skalu Panagiju i Potamiju.

Iako je Golden beach malo i mirno mesto, Skala Potamija sa malo više sadržaja udaljena je svega 2km i do nje je moguće odšetati ili svratiti biciklom. Od glavnog grada Limenasa možete svratiti kada god se uželite noćnog života i gužve.

Skalu Potamiju i Skalu Panagiju povezuje put duž obale koji je idealna staza sa sve koji vole da pešače.

Na samo nekoliko minuta vožnje udaljene su čuvene plaže Paradise beach, Makrijamos, Saliara…

 

Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja za leto 2023. u Grckoj pogledajte na web adresi: https://monix.rs/grcka-apartmani/

 

Apartmani u Stavrosu
Apartmani u Vrasni
Apartmani u Paraliji
Apartmani u Olympic Beachu
Apartmani u Leptokariji
Apartmani u Nei Poriju

Leave a Reply

Your email address will not be published.