Grcka Paralija letovanje

Grcka Paralija letovanje

Paralija je jedno od najposećenijih letovališta među srpskim turistima, zbog čega ćete često čuti srpski jezik i nećete imati utisak kao da ste otputovali u inostranstvo. Nalazi se na obali Egejskog mora u podnožju planine Olimp, zbog čega ima veoma povoljnu klimu.

Karakteristična je po dugoj peščanoj plaži koja se prostire gotovo duž cele obale. Obiluje kafićima, restoranima, grčkim tavernama, prodavnicama i supermarketima. Paralija je poznata i po šopingu jer poseduje veliki broj zlatara, kožara i slično.

Paralija je spojena sa Olimpik Bičom, prelepim, mirnim i uređenim letovalištem idelanim za savršen odmor.

Apartmani San Giorgio nalaze se u jednom od najposećenijih letovališta u Grčkoj , Paraliji. Udaljeni su 250 m od 10 km duge peščane plaže sa prelepim, čistim morem. Od samog centra, gde su gostima na raspolaganju brojni kafići, barovi, restorani, taverne, butici, diskoteke, kao i parkovi i igrališta za najmlađu populaciju, apartmani su udaljeni 150 m. Najbliži restoran od apartmana San Giorgio je udaljen 150 m. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa svim potrebnim inventarom, rešo sa dve ringle, frižider, TV, kupatilo sa tuš kabinom, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

Apartmani San Giorgio poseduju lift. Imaju veoma lepo uređeno dvorište u kom se nalazi bazen sa suncobranima i ležaljkama koji su na raspolaganju svim gostima. Posteljina se menja na svakih 5 dana.

Apartmani San Giorgio su pravi izbor za sve generacije. Svojim lepo uređenim dvorištem i apartmanima, kao i izuzetno ljubaznim osobljem učiniće Vaš odmor izvanrednim i nezaboravnim. Za goste koji dolaze sopstvenim prevozom mogućnost parkinga je u okolini objekta.

Grcka Paralija letovanje 2022

Paralija Vam nudi sve što je potrebno za idealno i savršeno letovanje.

Kompletnu ponudu smeštaja u Grčkoj za leto 2022. možete pogledati na: Grcka letovanje 2022

 

Olimpic Beach leto 2022

 

Kompletnu ponudu našeg smeštaja na Zlatiboru možete pogledati na sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.