Hanioti Hotel Elinotel Apolamare 5*

Hotel Elinotel Apolamare 5* je smešten na odličnoj lokaciji na samoj plaži Haniotija. Ceo hotel je urađen u baroknom stilu, sa bazenom i potpuno opremljenom teretanom. Sobe imaju klima uređaj kao i draperije na prozorima i ukusan nameštaj od tamnog drveta. Opremljene su TV/SAT, mini barom i sefom. Sve sobe imaju balkone sa lepim pogledom na vrt. U okviru objekta postoji elegantni restoran El Greco u kome se služi doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola, dok bar Sunshine, kraj bazena služi osvežavajuća pića, koktele i lagane obroke. U mestu Hanioti mogu se pronaći brojni kafići, restorani, taverne i prodavnice, Besplatan bežični internet se može koristiti u zajedničkim prostorijama. Besplatan parking je na raspolaganju gostima i nalazi se u blizini objekta. Hotel Elinotel Apolamare je udaljen 500 m od centra i 90 km od aerodroma, dok je autobuska stanica na 500 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, fen za kosu, WiFi, mini bar, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, menjačnicu, usluge lekara, lift, vrt, biblioteka, lobi, parking, restoran, privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima, peškire za plažu, diskoteku, bazen, bar pored bazena, usluge rent-a-cara, TV salu.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.elinotel.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.