Hanioti Hotel Elionotel Polis 3*

Hotel Elionotel Polis 3* je potpuno renoviran hotel koji je smešten na idealnoj lokaciji na poluostrvu Halkidiki. Od plaže je udaljen 350 m. Objekat nudi raznovrsne rekreativne sadržaje, kao i otvoreni bazen. Ležaljke i suncobrani oko bazena na raspolaganju su gostima, a hotelski bar je udaljen samo nekoliko koraka od hotela. Svi obroci se služe na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Hotel Elionotel Polis se nalazi se na odličnom položaju i izuzeno je udoban i savremen. Od centra Haniotija udaljen je 350 m. Aerodrom se nalazi na 91 km od objekta, a najbliža autobuska stanica 300 m.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, krevetac za bebe (na upit), balkon, fen za kosu, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, usluge lekara, lift, WiFi, lobi, restoran, sef na recepciji, bazen  sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, bar pored bazena, usluge rent-a-cara, bilijar.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.elinotel.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.