Hanioti Hotel Grand Victoria 3*

Hotel Grand Victoria 3* je smešten na mirnoj lokaciji u Haniotiju. Nudi besplatan bežični internet širom objekta, slatkovodni bazen i dečije igralište. Svaka soba u hotelu je ukusno uređena i svetla. Ima klima uređaj, TV/SAT i sopstveni balkon. U kupatilu postoji i toaletni pribor. Pojedine sobe imaju čajnu kuhinju. Gostima je na raspolaganju i stoni tenis, bilijar, a na plaži i razni sportovi na vodi kao i terene za odbojku na pesku. Restoran u hotelu služi doručak i večeru na bazi švedskog stola. Ručak je takođe  dostupan, a u baru pored bazena gosti mogu uživati uz osvežavajuće piće. Osoblje hotela je na raspolaganju 24 h dnevno. Sefovi se mogu iznajmiti na recepciji. U blizini hotela nalazi se parking koji je besplatan. Hotel Grand Victoria udaljen je 600 m od centra i 100 km od aerodroma. Autobuska stanica nalazi se 200 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, WiFi, TV/SAT, frižider, sef, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, menjačnicu, parking, restoran, bazen, bazen za decu, bar pored bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.grandotel.gr/grandvictoria/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.