Hanioti Hotel Grandotel 4*

Hotel Grandotel 4* je smešten na prelepoj, privatnoj i peščanoj plaži u Haniotiju. U ponudi su restoran i 2 bara. Ležaljke i suncobrani su gostima na raspolaganju i na plaži i na bazenu. Sve sobe u hotelu su svetle i prozračne i imaju balkon koji gleda na more ili na selo. Imaju klima uređaj i podove sa pločicama, kao i TV/SAT, sef i frižider. Gostima hotela je na raspolaganju restoran gde mogu uživati u ukusnom doručku, ručku i večeri uz fenomenalan pogled na more, ili se mogu opustiti uz osvežavajuće piće i lagan obrok u baru pored bazena. Hotel Grandotel  nudi razne aktivnosti kao što su sportovi na vodi i akva aerobik, a poseduje i teretanu. Od centra Haniotija, gde su smeštene razne prodavnice, barovi, restorani, kafići, udaljen je samo 5 minuta hoda. Aerodrom u Solunu udaljen je 100 km, a na recepciji se može iznajmiti i automobil. Autobuska stanica se nalazi na 300 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, WiFi, radio, frižider, sef, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, restoran, bazen, ležaljke i suncobrane pored bazena, bar pored bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.grandotel.gr/grandotel/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.