Hanioti Hotel Hanioti Melathron 4*

Hotel Hanioti Melathron 4* nalazi se nedaleko od centra dinamičnog Haniotija. Udaljen je 80 m od prelepe uređene peščane plaže. Objekat je skoro i renoviran. U svojoj ponudi ima otvoreni bazen, restoran i sobe sa balkonima koji gledaju na bazen. Sve sobe u hotelu Hanioti Melathron sadrže TV/SAT i frižider. Kupatila u sobama nude kadu, fen za kosu i besplatan toaletni pribor. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Restorani i prodavnice nalaze se na manje od 5 minuta hoda. Objekat je udaljen 90 km od aerodroma i 20 km od Kasandre. Autobuska stanica se nalazi na 300 m od hotela.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, fen za kosu, frižider, TV/SAT, telefon.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, WiFi, restoran, sef, bazen, bazen za decu, igralište, ležaljke i suncobrane pored bazena, bar pored bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.haniotimelathron.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.