Hanioti Hotel Lesse 4*

Hotel Lesse 4* je luksuzno odmaralište i nalazi se u Haniotiju. Udaljeno je 150 m od peščane plaže koja je već drugi put nagrađivana Plavom zastavicom. U objektu postoje 3 bazena nepravilnog oblika sa prostranim terasama za sunčanje i rekreativne aktivnosti kao što su bilijar, stoni tenis i mini golf. Hotel Lesse je smešten u prelepim i bujnim vrtovima i okružen je bujnom šumom i maslinjacima. Najmlađi gosti se mogu zabavljati na dečijem igralištu. Dodatni sadržaji su još i sauna i hidromasažna kada. U objektu postoji restoran na bazi švedskog stola kao i bar pored bazena i mini market. Tematske večeri se održavaju svake nedelje. Hotel Lesse je udaljen 700 m od centra Haniotija gde se nalaze brojne prodavnice, kafići, taverne i restorani. Osoblje hotela pruža uslugu iznajmljivanja automobila i bicikla. Hotel je udaljen 100 km od aerodroma.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, mini bar, terasu sa garniturom za sedenje, TV/SAT, sef.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži recepciju, bar, parking, restoran, bazen, bar pored bazena, saunu.

Usluga: Polupansion (doručak i večera su na bazi švedskog stola-samoposluživanje).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.lesse.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.