Hanioti Hotel Tropical 3*

Hotel Tropical 3* se nalazi u mestu Hanioti na Halkidikiju. Nalazi se na 300 m od uređene peščane plaže. Poseduje bazen, terasu za sunčanje sa ležaljkama i suncobranima i snack bar pored bazena. Svaka soba u hotelu uređena je u zemljanim tonovima i nameštajem od tamnijeg drveta. Imaju balkon sa garniturom za sedenje sa pogledom na bazne ili na vrt. U celom objektu je dostupan bežični internet. Doručak je kontinentalni i služi se svakog jutra u trpezariji. U snack baru pored bazena gosti mogu uživati  uz osvežavajuća pića ili ledene kafe. U okviru hotela postoji restoran gde se pripremaju jela mediteranske kuhinje. Hotel Tropical se nalazi 200 m od centra i 100 km od aerodroma. Autobuska stanica se nalazi na 60 m od hotela. Selo Afitos udaljeno je 19 km.

Smeštaj: Sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV/SAT, frižider, sef.

Sadržaj hotela: Hotel sadrži bar, lift, bazen, bazen za decu, ležaljke i suncobrane pored bazena, bar pored bazena.

Usluga: Polupansion (doručak i večera).

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://hoteltropical.gr/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.