Hanioti

Kasandra Hanioti

Hanioti je tiho i lepo turističko mesto, te je idealno za porodičan odmor. Na plažama se nalazi pesak ili vrlo sitan šljunak, a čisto i toplo more ima predivnu tirkizno plavu boju. Lepo uredjeni park se nalazi neposredno uz samu plažu. Lepo održavano zelenilo i palme u parku ne mogu nikoga da ostave ravnodušnim. Kada su velike vrućine na plaži, zaklon od sunca uvek se može pronaći u prirodnoj hladovini ovoga parka.

Veliki broj hotela i vila sa apartmanima pruža usluge u Haniotiju. Ovo letovalište može da ponudi raznovrsne i vrlo zanimljive turističke sadržaje. Postoji mnoštvo restorana i tradicionalnih taverni, osim toga tu je i mnoštvo savremenih barova, kao i noćnih lokala. Različitih ugostiteljskih objekata je mnogo, pa ste u mogućnosti da nadjete odgovarajući lokal namenjen dnevnom odmoru uz kafu, ili pak onaj koji je namenjen izlasku za večernju zabavu. Turisti, bez obzira na starosnu dob, i sa sasvim različitim merilima o kvalitetu i načinu provoda i odmora, uvek će biti zadovoljni pronadjenim.

U svojoj ponudi Hanioti nudi prednosti velikog svetskog centra, uz prelepu prirodu sa mnogo zelenila i za Halkidiki karakteristično kristalno čisto more. Osim toga ljubazni grčki domaćini su nadaleko poznati po svojoj srdačnosti i toplini, što stvara realne pretpostavke da ćete doživeti nezaboravan odmor koji ćete dugo pamtiti. Po dolasku, svaki posetilac će biti očaran ovim živopisnim delom Grčke, koji može da podmiri ukus i najizbirljivijih putnika, i koji garantuje nezaboravno provedeno letovanje i odmor.

Centar Haniotija je, kao i u svim letovalištima, pretrpan buticima, radnjicama sa raznim sitnicama i prodavnicama suvenira. Ukoliko budete poželeli da prepešačite celo mesto, uvidećete da prvi utisak o veličini mesta vara i da ono i nije tako malo. Duž mora i na jugu i na severu prostire se mnoštvo hotela i vila za izdavanje, a ako krenete dalje bilo ka Pefkohoriju ili Polihronu, pogled će vam privući prekrasne privatne kuće, sa velikim vrtovima oko njih i izlazom na plažu i more.

 

Kompletnu ponudu apartmanskog smeštaja za leto 2022. u Grčkoj pogledajte na web adresi: https://monix.rs/grcka-apartmani/

 

STAVROS APARTMANI   VRASNA APARTMANI   PARALIA APARTMANI   OLYMPIC BEACH APARTMANI   LEPTOKARIA APARTMANI   NEI PORI APARTMANI

Leave a Reply

Your email address will not be published.