Hotel 9 Queens 3*

9 Queens Hotel 3* smešten je u mestu Lutra Edipsu, koje se nalazi nedaleko od poznatog letovališta Edipsos na ostrvu Evia, grugog po veličini grčkog ostrva. Ovaj hotel nalazi se na samo 30 metara od plaže u letovalištu.

Sadržaj : Pored smeštajnog kapaciteta 9 Queens Hotel 3* poseduje recepciju gde se gosti mogu informisati o svemu što je korisno za njihov odmor i boravak u ovom hotelu. U baru hotela se gosti mogu opustiti uz omiljeno piće ili se družiti u zajedničkom salonu.

Hotel spada u kategoriju pet friendly hotela, što znači da je dozvoljen boravak i kućnih ljubimaca.

Hotel poseduje i wellness centar koji je gostima na raspolaganju.

Smeštaj : Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i opremljene minibarom i Tvom. Takođe svaka soba ima balkon sa pogledom na more ili okolinu.

Usluga :  Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.9queens.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.