Hotel Admiral ***

Hotel Admiral 3* je hotel koji se nalayi u Budvi i udaljen je samo 2 minuta hoda od plaže. Nalazi se na 300 m od čuvene Slovenske plaže i nekoliko minuta hoda od Jadranskog sajma.

Gostima hotela su na raspolaganju otvoreni bazem, ležaljke i suncobrani. Besplatan bežični interent dostupan je u celom objektu. Parking je u okviru objekta i gosti ga mogu koristiti besplatno.

Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, SAT TV, mini bar i fen za kosu, a pojedine sobe imaju i balkon.

U okviru hotela nalazi se restoran Admiral koji gostima nudi meni sa internacionalnom kuhinjom u sali za ručavanje i u letnjoj bašti. Lokalni specijaliteti su takođe u ponudi restorana. Hotel Admiral ima i bar gde gosti mogu uživati u osvežavajućim alkoholnim i bezalkoholnim pićima.

Gostima koji žele da istraže okolinu na raspolaganju su usluga iznajmljivanja automobila, turistički desk i lanč paketi. Usluga prevoza od i do aerodroma se može organizovati na zahtev i uz doplatu.

Hotel Admiral je smešten na 1,5 km od plaže Mogren. Do Tivta u Bokokotorskom zalivu može se stići za 25 minuta vožnje. Nacionalni park Lovćen se nalazi na samo 45 minuta vožnje automobilom od hotela, a Skadarsko jezero je udaljeno 40 km.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Pogledajte kompletnu ponudu smeštaja i izleta na Zlatiboru na sajtu: http://visit-zlatibor.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.