Hotel Aquis Sandy Beach Resort 4*

Hotel Aquis Sandy Beach Resort 4* je smešten na obali mora u mestu Agios Georgios, u jugozapadnom delu ostrva, na 30 km udaljenosti od grada Krfa. Nalazi se odmah uz predivnu peščanu plažu, na kojoj su suncobrani i ležaljke.

Ovaj luksuzni hotelski kompleks nalazi se na posedu okruženom zelenilom, koje mu pruža dodatni šarm i predstavlja pravu oazu za odmor i uživanje.

Sadržaj : Hotel osim smeštajnog kapaciteta u svojoj ponudi ima 2 otvorena bazena okružena ležaljkama i suncobranima, fitnes centar i spa centar.

Hotel poseduje  restoran i barove koji vam obezbeđuju uživanje u jelima i pićima na lokaciji po vašem izboru: pored bazena, mora ili unutar hotela. Pored toga na raspolaganju vam je pribor za roštilj koji se nalazi u okviru objekta.

Najmlađi gosti se mogu zabavljati u dečijem bazenu i na igralištu.

Hotel poseduje i sportske terene pa možete igrati tenis, stoni tenis i bilijar. Bežični internet je na raspolaganju na zahtev i uz doplatu.

Hotel Aquis Sandy Beach Resort 4* ima besplatan parking u okviru objekta.

Smeštaj : Hotel raspolaže sa 640 soba i apartmana. Sve sobe i apartmani tipa suite poseduju klima-uređaj. Pored toga sadrže TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, sef, frižider. Uključuju kupatilo sa fenom za kosu. Svaka smeštajna jedinica ima balkon opremljen garniturom za sedenje. Sa balkona pogled se pruža na more, unutrašnjost ostrva ili na prelepo uređen hotelski vrt.

Usluga : Usluga je na bazi all inclusive-a.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.aquissandybeach.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.