Biserna Obala**

Hotel ili turističko naselje Biserna Obala** smešten je u Čanju, letovalištu koje je smešteno između Bara i Petrovca. Na površini od 12 hektara smeštena su dva hotela, 17 paviljona, 45 bungalova i 6 apartmana. U naselju se nalazi aperitiv bar, 3 restorana, picerija, snek bar, 2 kafe bara, market, prodavnice, frizerski salon, ambulanta, pošta, pekara, kiosci za novine, prodavnica suvenira, poslastičarnica, riblji restoran, banket sala, TV sale, dečje igralište.Posetioci mogu iznajmiti sportske rekvizite za bilijar, stoni tenis… Na raspolaganju su dva terena za mali fudbal i rukomet, odbojkaško i košarkaško igralište.
U večernjim satima na dve terase se izvodi živi program. Organizuje se škola plivanja i ronjenja. Plažu obezbedjuju profesionalni spasioci.
Tuističko naselje Čanj udaljeno je od Bara (gradska autobuska linija) svega 13 kilometara. Od železničke stanice u Sutomoru 4 km, od aerodroma u Tivtu 42km a od aerodroma u Podgorici 55km.
Usluga:
 • PA – pun pansion (doručak, ručak, večera – klasična)
 • PP – polupansion (doručak, večera – švedski sto)

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Comments (1)

 1. Reply Jelena Pistolas

  Postovani,

  planiramo da dodjemo sa decom u Junu i da putujemo sa aerodroma u Tivtu, da li postoji neki direktan prevoz sa aerodroma do hotela?

  veliki pozdrav

  Jelena

Leave a Reply

Your email address will not be published.