Hotel Corfu Secret 2*

Hotel Corfu Secret 2* nalazi se 13 km secerno od grada Krfa i 600 metara od mesta Ipsos, koje ima divnu plažu nagrađenu plavom zastavicom za kvalitet. Ovaj romantični hotel nalazi se u prirodnom okruženju, sa puno zelenila i mediteranske vegetacije i omogućava panoramski pogled na skoro čitavo ostrvo Krf.

Sadržaj : Corfu Secret hotel 2* pored smeštajnih jedinica poseduje i restoran, salon, bazen, recepciju, room service. Ceo objekat je klimatizovan i pokriven WiFi signalom.

U restoranu hotela možete započeti svoj dan ukusnim doručkom posluženim od strane ljubaznog i nasmejanog osoblja, dok u baru koji se nalazi pored bazena možete uživati uz omiljeno piće. Takođe, uveče možete uživati u druženju u unutrašnjem baru hotela Corfu secret.

Smeštaj : Sve sobe su opremljene klimom, frižiderom, digitalnim sefom i TV setom sa satelitskim kanalima. Svaka smeštajna jedinica ima i potpuno opremljeno kupatilo kao i balkon na kom se nalazi garnitura za sedenje.

Sa balkona, panoramski pogled se pruža na more ili na unutrašnjost jednog od najlepših jonskih ostrva.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.corfusecret.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.