Hotel Grand Theoni 4*

Hotel Grand Theoni 4* je smešten u letovalištu Vasiliki, na južnom delu ostrva Lefkada. Nalazi se na 50 metara od plaže sa koje svakodnevno polaze brodovi za plažu Agiofili.

Sadržaj : Hotel Grand Theoni 4* osim smeštajnog kapaciteta u svojoj ponudi ima otvoreni bazen sa snack barom i restoran.  Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Gostima su na raspolaganju teretana, sauna i centar za masažu.

U hotelu se služe mediteranski i američki doručak na bazi švedskog stola, koji se pripremaju od svežih, lokalnih namirnica. Pored bazena se nalazi koktel bar.

Hotel Grand Theoni 4* ima recepciju koja radi 24 časa. Od ostalih sadržaja na raspolaganju su jedrenje na dasci i drugi sportovi na vodi, zajednički salon i turistički pult.

Smeštaj : Sve klimatizovane smeštajne jedinice poseduju Coco-Mat krevete i nameštaj, tuš kabine sa hidromasažnim mlaznicama i balkon ili terasu. Pored toga sadrže frižider i električni čajnik. Dodatne pogodnosti uključuju prostor za sedenje. Iz pojedinih smeštajnih jedinica pruža se pogled na Jonsko more.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom u periodu 23.04.-04.06. i na bazi najma u periodu 05.06.-10.10.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.grandtheoni.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.