Hotel Hunguest Sun Resort ****

Hotel Hunguest Sun Resort smešten je gustoj mediteranskoj vegetaciji palmi i oleandera neposredno pored šetališta, na obali mora. Classic soba ( sa mogućnošću dodavanja extra ležaja).   De Luxe soba sa sopstvenim jacuzzi-jem ili tuš masažerom.U većem broju soba moguće je postavljanje pomoćnog ležaja. Vile sa čajnom kuhinjom ili  jaccuzzi-jem imaju mogućnost povezivanja sa vilom (dodatno), što pruža posebnu udobnost  porodicama  i manjim društvima. Primorka – Najveća zgrada hotelskog kompleksa, okružena bujnim zelenilom i tropskom vegetacijom. Zgrada ima pet spratova sa ukupno 48 classic soba i 4 deluxe sobe (spavaća soba plus dnevni boravak). Većina soba ima balkon i pogled na more od kojih 32 mogu međusobno da se povežu i tako postaju idealne za smeštaj porodica ili manjih društava. U prizemlju je wellness centar sa đakuzijem, saunom, infra saunom i solarijumom, salom za masažu, a na petom spratu je velika terasa za sunčanje. Javorka – U najelegantnijoj i najbolje opremljenoj zgradi hotelskog kompleksa nalazi se 7 deluxe soba, od kojih se dve mogu međusobno povezati. Uglavnom imaju đakuzi (unutar sobe), izuzev jedne koja ima tuš-masažer i namenjene su najzahtjevnijim gostima. Sobe su opremljene sistemom kućnog bioskopa sa modernim televizorom, DVD player-om i kablovskom televizijom. U prizemlju zgrade nalazi se a la carte restoran sa prostranom terasom i prelepim pogledom na šetalište, ulaz u bokokotorski zaliv i planine. Novljanka – U ovom, manjem paviljonu je 16 dvokrevetnih soba velike površine sa francuskim balkonima i pogledom na more. Zahvaljujući njenom položaju iz soba se lako može stići do welness centra, bazena, plaže i lobby-a. Lovćen – U ovoj zgradi se nalazi glavni restoran, kao i konferencijska sala, moderno opremljena, kapaciteta 150 mesta. Iznad restorana, na spratu nalaze se 5 ekskluzivnih de luxe soba velike površine, sa sopstvenim terasama i prelepim pogledom na more. Mimoza Od mora je odvojena samo šetalištem. U zgradi, na četiri nivoa, ima 61 moderno opremljene classic sobe sa francuskim balkonima, i 4 luksuzna apartmana velike površine, sa pogledom na more, sopstvenim wellnessom i  đakuzijem. Jedan dio soba je sa pogledom na baštu ili na grad, a takođe  imaju mogućnost međusobnog povezivanja, pa su pogodne za porodično letovanje i obezbeđuju domaću atmosferu. U prizemlju, u restoranu MIMOZA gostima se nude nacionalni i međunarodnih specijaliteti kao i specijalna ponuda “stone-grill”. Ispred Mimoze je takođe i lepa gril terasa i poslastičarnica. Hotel ima sopstvenu plažu gde su gostima obezbedjene ležaljke i suncobrani, a onima koji vole aktivan odmor pruža se mogućnost isprobavanja raznih sportova na vodi. Hotel ima sopstveni parking i garažu besplatne za goste hotela.

Usluga: polupansion (doručak / večera – švedski sto)

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: http://www.hunguesthotels.hu/cs/hunguest_hotels/.

Doplate:

  • doplata za sobe sa pogledom na more 25%
  • doplata za boravak kraci od 4 dana 10%
  • boravišna taksa za odrasle 1.40 Eur za odrasle po osobi po danu, za decu od 0-2 god. 0.50 Eur, za decu od 12-18 god. 0.95 Eur

Popusti:

  • deca od 0-4 god. ne plaćaju smeštaj i ishranu
  • deca od 4-12 god. imaju 30 % popusta
  • deca u objektu Villas (u 1/3 i 1/4): prvo dete do 12 god. ne plaća smeštaj, drugo dete do 12 god. ima popust 50% na usluge smeštaja i ishrane
  • popusti za usluge noćenja sa doručkom 6 Eur dnevno za odrasle i 3 Eur dnevno za decu od 4-12 god.
  • penzioneri preko 55 god. ostvaruju 5 % popusta

Napomene:

  • cene su date za boravak minimum 4 dana
  • u cenu je uključeno korišćenje klima uređaja, doručak i večera, wellness centar (đakuzi, sauna, solarijum), otvorenog bazena, bazena za decu, WiFi, privatna plaža, VAT, parking

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.