Hotel Irida Aegean View 3*

Hotel Irida Aegean View 3* nalazi se na ostrvu Skiatos u mestu Megali Ammos koje je samo 1 km udaljeno od glavnog grada ostrva. Ovaj porodični hotel smešten je na odličnoj lokaciji, s obzirom da ga od plaže letovališta Megali Amos deli samo 100 metara, dok je aerodrom udaljen približno 2 kilometra. Nedaleko od hotela, tačnije 250 metara od hotela nalazi se autobuska stanica.

Sadržaj : Hotel Irida Aegean View 3* pored smeštajnog kapaciteta poseduje i otvoreni bazen okružen ležaljkama i suncobranima koji su gostima hotela na raspolganju. Hotel poseduje i parking koji je za goste hotela besplatan. Ceo objekat je pokriven WiFi signalom koji je dostupan i besplatan za goste hotela. U baru hotela možete uživati u omiljenim pićima. Hotel je okružen prelepo uređenim vrtom sa garniturama za sedenje.

Smeštaj : Sve smeštajne jedinice hotela Irida Aegean View 3* su klimatizovane, pokrivene besplatnim WiFi signalom i u svom sklopu imaju frižider, sef, fen za kosu i TV. Takođe svaka soba ima i svoj balkon ili terasu sa garniturom za sedenje i pogledom na more.

Usluga :   Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.skiathoshotelirida.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.