Hotel Jason 2*

Hotel Jason 2* smešten je u mestu Ipsos, na približno 450 metara od plaže i centra letovališta, koje se nalazi 12 km severno od grada Krfa. Izgrađen na uzvišenju, ovaj hotel ima neverovatan panoramski pogled na Jonsko more i plažu u Ipsosu. Hotel Jason 2* udaljen je na 5 minuta hoda od barova, grčkih taverni, restorana i prodavnica koje se nalaze pored šetališta uz predivnu dugačku plažu u Ipsosu.

Sadržaj : Hotel Jason 2* pored smeštajnih jedinica poseduje i otvoreni bazen, okružen ležaljkama i suncobranima. Pored bazena nalazi se i bar, gde možete uživati uz omiljena pića ili kafu. Takođe, u posedu hotela se nalazi i dečji bazen.

Hotel u svom sklopu ima i recepciju koja radi 24 časa, čije soblje Vam može pružiti informacije, obezbediti mape ili organizovati iznajmljivanje automobila.

U okviru objekta obezbeđen je besplatan privatni parking.

Smeštaj : Hotel jason 2* raspolaže sa 71 sobom. Sadržaji u sobi uključuju klima-uređaj, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu, frižider i zasebni balkon sa pogledom na more ili planinu. Svaki balkon je opremljen garniturom za sedenje. U svim sobama na raspolaganju je besplatan bežični internet.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.hoteljason.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.