Hotel La Piscine Art 5*

La Piscine Art Hotel 5* smešten je u samom centru grada Skiatos, na istoimenom ostrvu u Egejskom moru. Ovaj hotel se nalazi na izvrsnoj lokaciji s obzirom da je od aerodroma udaljen svega 2 kilometra. Od plaže ga deli 850 metara a od najbliže autobuske stanice svega 100 metara, koliko ima i do glavne ulice.

Sadržaj : Hotel La Piscine Art 5* je potpuno renoviran 2014. Godine i gostima pored smeštajnog kapaciteta nudi otvoreni bazen okružen ležaljkama sa suncobranima i baldahinima pored kog se nalaze bar i snack bar pa možete u svako doba uživati u omiljenom piću pored bazena. Hotel u svom sklopu ima restoran, recepciju koja radi 24 časa, konferencijsku salu, prelepo uređen vrt, lift i pokrivenost WiFi signalom. Gostima su na raspolaganju bilioteka hotela, kao i parking.

Smeštaj : Hotel raspolaže sobama koje su opremljene modernim nameštajem sa puno stila i komfora. Svaka smeštajna jedinica je klimatizovana i opremljena centralnim grejanjem. Pored toga, svaka soba ima minibar, sef TV, telefon, frižider i fen za kosu. Sve sobe imaju balkon.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.lapiscinepalace.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2020.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2020., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2020., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.