Hotel Mareblue Beach Corfu Resort 4*

Hotel Mareblue Beach Corfu Resort 4* je smešten na obali mora u mestu Agios Spiridon, nedaleko od šarmantne luke Kasiopi, koja se nalazi oko 35 km severno od grada Krfa.

Ovaj luksuzni hotelski kompleks nalazi se na posedu okruženom zelenilom, koje mu pruža dodatni šarm i predstavlja pravu oazu za odmor i uživanje.

Sadržaj : Hotel osim smeštajnog kapaciteta u svojoj ponudi ima otvoreni bazen okružen ležaljkama i suncobranima, fitnes centar i spa centar.

Hotel Mareblue Beach 4* poseduje 3 restorana i barove koji vam obezbeđuju uživanje u jelima i pićima na lokaciji po vašem izboru: pored bazena, mora ili unutar hotela. Pored toga na raspolaganju vam je pribor za roštilj koji se nalazi u okviru objekta.

Najmlađi gosti se mogu zabavljati u dečijem bazenu i na igralištu.

Hotel poseduje i sportske terene pa možete igrati tenis, stoni tenis i bilijar. Bežični internet je na raspolaganju na zahtev i uz doplatu.

Hotel Mareblue Beach ima besplatan parking u okviru objekta.

Smeštaj : Hotel raspolaže sa 375 soba i apartmana. Sve sobe i apartmani tipa suite poseduju klima-uređaj. Pored toga sadrže TV sa satelitskim i kablovskim kanalima, sef, frižider i pribor za pripremu kafe i čaja. Uključuju kupatilo sa fenom za kosu. Svaka smeštajna jedinica ima balkon opremljen garniturom za sedenje. Sa balkona pogled se pruža na more, unutrašnjost ostrva ili na prelepo uređen hotelski vrt.

Usluga : Usluga je na bazi all inclusive-a.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.marebluebeachcorfu.com

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 01.03.2018. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.