Hotel Metropolitan 3*

Hotel Metropolitan 3*  smešten je u širem centru Soluna, najvećeg grada u Severnoj Grčkoj i jedne od najvećih luka na Balkanu. Nedaleko od hotela Metropolitan 3* nalazi se autobuska stanica sa polascima za centar Soluna, gde možete posetiti brojne prodavnice i kafe-barove. Hotel je udaljen 5 km od Železničke stanice u Solunu i 7 km od Međunarodnog aerodroma Makedonija. Od Bele Kule, jedne od najpoznatijih znamenitosti Soluna ovaj hotel je udaljen približno 2 kilometra.

Sadržaj : Pored smeštajnog kapaciteta hotel Metropolitan u svojoj ponudi ima restoran, bar kao i sadržaje za poslovne sastanke.

U hotelskom restoranu služi se doručak na bazi švedskog stola, koji obuhvata izbor toplih i hladnih jela lokalne i internacionalne kuhinje. U hotelskom restoranu pripremaju se ručak i večera, dok se pića služe u baru M smeštenom u prizemlju.

Hotel poseduje recepciju gde možete potražiti sve korisne informacije, kao i sef.

Parking u hotelu se naplaćuje.

Smeštaj : Sve sobe u hotelu Metropolitan nude TV sa satelitskim kanalima. Opremljene su mini-frižiderom i fenom za kosu. Besplatan toaletni pribor takođe je obezbeđen.

Sve sobe pokrivene su bežičnim internet signalom koji je gostima hotela na raspolaganju i besplatan je.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.metropolitan.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.