Hotel Novi Apartmani Šajo ****

Hotel ŠAJO je udaljen na samo 15-20 minuta hoda šetalištem od starog grada Herceg Novog s udobnim kafićima i stoletnom tvrđavom.
Smeštaj: gostima su za smeštaj na raspolaganju apartmani. Svi apartmani imaju balkone, sa TV-om, frižiderom, klima uređajem, sefove i lepo opremljena kupatila. Apartmani imaju dnevni boravak i jednu ili dve spavaće sobe. Takođe imaju potpuno opremljene kuhinje. Sobe imaju 25 m2 i imaju dodatni ležaj koji je sofa na razvlačenje. Apartmani su veličine od 45 m2 do 90 m2 te su pogodni za smeštaj porodica i veći broj osoba.
Hotelski sadržaji: hotel ima restoran s aperitiv barom, kao i parking za sve goste hotela. Napomena: peščana plaža sa lekovitim blatom se nalazi na 200 m od hotela. Ishrana:  doručak / večera, švedski sto.

Usluga u hotelu je najam apartmana / polupansion (švedski sto).

Više informacija o ovom hotelu možete naći na web adresi http://www.hotel-novi.com/.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2018. godine. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2018.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.