Hotel Novi ***

Hotel Novi 3* je hotel koji se nalazi u Igalu. Udaljen je 2 minuta hoda od plaže. Smešten je u neporednoj blizini poznatog Zdravstvenog centra Igalo. Hotel je nov i otvoren je 2010. godine. U ponudi ima klimatizovane sobe i apartmane sa balkonom i pogledom na Bokokotorski zaliv. Smešten je na 200 m od plaže koja je poznata po lekovitom blatu.

Sve sobe su svetle i prostrane, sa prostranim kupatilom. Imaju TV, sef, frižider, a pojedine sobe imaju i dobro opremljenu  čajnu kuhinju i dnevnu sobu.

Prodavnice suvenira, noćni život i zabava, restorani sa domaćim i internacionalnim specijalitetima nalaze se duž 7 km dugog šetališta. Hotel nudi punu uslugu za osobe s invaliditetom: pristupne rampe na stepenicama, lift i prilagođenu opremu u sobama. Hotel Novi je odlično mesto za organizovanje treninga sportskih ekipa. Hotel se nalazi u blizini brojnih sportskih sadržaja: fudbalsko igralište, sportska dvorana, zatvoreni i otvoreni plivački i vaterpolo bazeni.

Hotel Novi u svom sklopu ima restoran sa terasom gde se nude jela mediteranske kuhinje. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Udaljen je 30 minuta hoda duž plaže od Starog grada Herceg Novog, gde se nalaze tvrđava i Sahat-kula. Aerodrom Tivat je udaljen 25 km i 30 km od Dubrovnika.

Hotel poseduje i veliki parking prostor.

Više informacija o ovim apartmanima možete pronaći na web stranici : http://www.hotel-novi.com/

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.