Hotel Odyssey 2*

Hotel Odyssey 2* smešten je u letovalištu Agios Nikitas, koje se nalazi na severnom delu ostrva Lefkada. Hotel je udaljen od plaže približno 200 metara. Nalazi se u prirodnom ambijentu okružen zelenilom.

Sadržaj : Hotel Odyssey 2* pored smeštajnih jedinica poseduje i bazen i snack bar. Oko bazena su ležaljke koje su gostima na raspolaganju. Gosti se mogu opustiti na sunčanoj terasi, opremljenoj ležaljkama i suncobranima. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama.  .

Smeštaj : Hotel Odyssey u svojoj ponudi ima klimatizovane sobe sa balkonom koji gleda na planine. Sve sobe u objektu Odyssey sadrže TV i frižider. Svaka soba ima sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i tuš kabinom.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.odysseyhotel.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.