Hotel Palmon Bay Spa ****

Hotel i spa Palmon Bay nalazi se u Igalu i gleda na Jadransko more. Nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom, bazen i privatnu plažu sa suncobranima i ležaljkama.Većina soba ima pogled na more i ulaz u bokokotorski zaliv. Sadrže flat-screen TV i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Dodatne pogodnosti u sobama uključuju sef i mini-bar.Veliki otvoreni bazen na plaži. U hotelskim restoranima i barovima možete uživati u jelima lokalne i internacionalne kuhinje i pićima. Spa i wellness centar hotela Palmon Bay obuhvata finske i infracrvene saune, hidromasažnu kadu, hamam i fitnes centar. Na raspolaganju su vam i raznovrsne masaže. Hotel je udaljen 25 km od Aerodroma Tivat i 30 km od Aerodroma Dubrovnik. Usluga aerodromskog prevoza dostupna je na prethodni zahtev i uz doplatu. Hotel poseduje besplatan parking. Veliki otvoreni bazen na plaži.
Usluga: Noćenje sa doručkom.

Vise informacija o ovom hotelu možete pronaći na web adresi: www.palmonbayspa.com.

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

* Boravišna taksa i osiguranje (plaća se na recepciji hotela)

Leave a Reply

Your email address will not be published.