Hotel Parga Beach Resort 4*

Hotel Parga Beach Resort 4* smešten je uz samu obalu, 200 metara od centra Parge. Ovo odmaralište nalazi se među maslinjacima i cvećem, kraj samog mora, na svega 200 metara od centra živopisne Parge.

Sadržaj : Pored smeštajnog kapaciteta, ovaj kompleks sadrži restoran i kafe na plaži gde možete uživati u omiljenim pićima i lokalnim specijalitetima. Gosti se mogu opustiti pored bazena ili se zabaviti u školi za sportove na vodi. Na raspolaganju su igralište i šah na otvorenom koji se nalaze u vrtu. U ponudi je i luksuzni čamac za 8 osoba.

Smeštaj : Ovaj kompleks raspolaže sa 80 soba. Prostrane smeštajne jedinice su klimatizovane i nude besplatan bežični internet i LCD TV. Sve sobe su elegantno uređene u zemljanim tonovima i imaju klasičan nameštaj i ortopedske dušeke. Sve smeštajne jedinice imaju balkon ili terasu sa pogledom na Jonsko more ili na vrt.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : masthotels.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.