Hotel Porto Ligia 3*

Hotel Porto Ligia 3* je smešten na samoj plaži u letovalištu Ligia, koje se nalazi na istočnoj obali jednog od najlepših jonskih ostrva – Lefkade.

Sadržaj :  Pored smeštajnog kapaciteta hotel porto Ligia 3* gostima nudi prostrani otvoreni bazen sa zasebnim delom za decu. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu.

Sala za doručak nalazi se pored mora, pa gosti mogu započeti svoj dan ukusnim obrokom uz predivan pogled na more. Takođe mogu uživati u piću i laganim obrocima u snek baru hotela Porto Ligia.

U okviru objekta na raspolaganju je besplatan parking.

Smeštaj : Hotel Porto Ligia 3* poseduje 52 sobe. Sve sobe su uređene u jonskom stilu i imaju pogled na more, vrt prepun zelenila ili planinu.

Sve svetle sobe imaju sopstveni balkon. Jednostavno i elegantno su uređene i sadrže krevete od kovanog gvožđa. Opremljene su klima-uređajem,  TV-om, frižiderom i fenom za kosu.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.portoligia.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.