Hotel Royal Boutique 3*

Hotel Royal Boutique 3* smešten je nedaleko od mesta Kanoni, oko 4 km južno od grada krfa. Ovaj hotel se nalazi na samo 300 metara od divne peščane plaže Kanoni.

Sadržaj : Royal Boutique Hotel 3* poseduje besplatan bežični internet  dostupan u foajeu. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, 2 restorana, 2 bara i kafe sa pogledom na Mišije ostrvo i na Aerodrom Krf.

Smeštaj : Hotel raspolaže sa 213 soba i apartmana. Sobe i apartmani su tipa suite i renovirani su 2013. godine. Smeštajne jedinice su uređene u toplim tonovima i opremljene modernim nameštajem. Nude klima-uređaj, sef, mini-bar i flat-screen TV. Kupatilo sadrži toaletni pribor. Iz smeštajnih jedinica se pruža pogled na vrt i bočni ili direktan pogled na more.

Gosti mogu započeti jutro doručkom koji se služi na bazi švedskog stola ili već serviran na tanjiru. U osvežavajućim pićima i raznim jelima možete uživati u restoranima, barovima i kafeu u okviru objekta.

Hotel Royal Boutique 3* je udaljen 3 km od šarmantnog grada Krfa i 3,5 km od luke. Do aerodroma Krf ima 1,5 km. Gosti mogu besplatno koristiti javni parking u okviru objekta.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.hotelroyal.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA

Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2022.godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM

Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije ostatak do 12.2022., pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Cene su podležne promenama. Za tačne informacije o cenama i raspoloživosti potrebno je kontaktirati agenciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.