Hotel San Giovanni 4*

Hotel San Giovanni 4* smešten je na samo 50 metara od plaže letovališta Agios Ioannis koje se nalazi na severnom delu ostrva Lefkada. Hotel se nalazi u prijatnom ambijentu, okružen zelenilom pa predstavlja pravo mesto za odmor.

Sadržaj : pored smeštajnog kapaciteta hotel San Giovanni 4* poseduje otvoreni bazen koji je okružen ležaljkama koje su gostima na raspolaganju. Pored bazena nalazi se i bar gde možete uživati u omiljenim pićima i koktelima. Pored toga, u baru se tokom celog dana služe lagani obroci. Besplatan pribor za roštilj na raspolaganju je u okviru objekta.

Bazen je okružen stolovima, stolicama, ležaljkama i suncobranima. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama.

Hotel poseduje i kutak za najmlađe goste. Dečji sadržaji uključuju mali bazen i igralište.

Za goste koji dolaze svojim kolima hotel ima obezbeđen natkriven parking prostor.

Smeštaj : Smeštajne jedinice imaju balkone sa pogledom na Jonsko more i na bazen. Sve smeštajne jedinice u hotelu San Giovanni 4* su prostrani i ukusno uređene. Sadrže čajnu kuhinju sa pločama za kuvanje i frižiderom. Opremljeni su klima-uređajem, TV-om i fenom za kosu.

Usluga : Usluga je na bazi noćenja sa doručkom.

Više informacija o ovom hotelu možete pronaći na web stranici : www.sangiovanni.gr

1.UPLATA U CELOSTI
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO ČEKOVIMA GRAĐANA
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak deponovanjem čekova u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2017. godine, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova. Mesto i datum na čekovima ispisati grafitnom olovkom.

3. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PRIVREDNIM DRUŠTVOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava 10% na ime manipulativnih troškova.

4. ZA PENZIONERE ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM SHODNO UGOVORU SA PIO FONDOM
Akontacija 50% prilikom rezervacije, ostatak odloženo do 20.12.2017.godine, shodno izdatoj fakturi u jednakim mesečnim ratama, pri čemu se ostatak duga uvećava za 10% na ime manipulativnih troškova.

Dovoljan je Vaš potpis i poslednji ček od penzije.

NAPOMENA
* Usled promena na monetarnom tržištu, agencija zadržava pravo korekcije cena. * Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Leave a Reply

Your email address will not be published.